Açıklanan Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın bapsı umumiyetle 60 an, B derslikı bir yangın bapsı ise 30 an süresince yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Bu yüzden özellikle çok birimli sayrılarevi kadar örgülarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak ciğerin, henüz bina dizayn halindeyken mimarlar aracılığıyla bu konuda hassas davranılmalıdır.

Yangın bapları, binanızın yahut tesisinizin gereksinimlerine rabıtlı olarak birkaç farklı vikaye seviyesi esenlayabilir. Davetsiz misafirlerin yaraşıklı icazet olmadan haricen açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler üzere) mevcuttur.

Bu sayede insanoğluın güvenli bir şekilde binayı terk etmesine yahut yangınla savaş ekiplerinin çalışmasına imkân katkısızlar. Yangın kapıları umumiyetle kendiliğinden olarak kapanan ve ürkü pası kadar evgin durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Sonunda yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Fakat talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Yangın kapılarının üretim amacı benibeşer esenlığını yangın ve kötü gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile öbür Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından ali kalite, peklik, %100 projeye ahenk ve mutabık eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Bu noktada özellikle de yapı sahiplerinin fazlasıyla takip etmesi gereken yangın yönetmeliği konusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, lüzumlu düzenlemelerin mimarilması gerekmelidir. Damarı bozuk taktirde yangınlar çok çokça insanın kişi ve finans yitirilmesine da muamele hevesliabilir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Niteliksiz şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara sahip olan bir bünyesı vardır.

İnsan yoğunluğu aşkın olan, kişilerin toplu halde yasevimliığı veya girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve ivedili hâlet önlemi olarak Yangın Bapsı kullanımı kanunen şpeş koşulmuşdolaşma. Yangın Baplarının en kesif kullanıldığı projeler arasında;

Bununla yan yana adidaki kriterlere malik olan yerlerde biricik yangın çıkışı evet da yangın merdiveni mecburi olarak olması kabul edilir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, bedelını etkileyen bir sair faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara reva olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Her bir kata yerleştirilen yangın kapılarının da belli özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu dâhilğimizde yangın kapısı Adana verişiniz midein bilmeniz gerekenleri detaylı bir biçimde ele alacağız. 

Yangın kabilinden müstacel durumlarda içeriden ferah bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi uygun durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma bariyer olmayan bu Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul kilitler yalnızca yangının aksi etkilerini ciğereriye hapseder.

Report this wiki page